DAGENS OUTFIT

jag vet att jag suger på att blogga, men det har varit så mycket denna veckan. Det har varit praktiken och även varit på skolans öppethus och sålt våra ekologiska läppbalsam som vi har som UF-företag. Och nu ska jag iväg till mormor och morfar fför släktkalas. Det är mina fina & underbara mormor som har fyllt år. Och jag har inte kunnat fira varken min morfar eller min moster för jag har jobbat då. Så idag är jag ledig från jobbet men jag jobbar imorgon ist, det känns skönt.
 
Ni vet väl att jag skrev ett inlägg om att jag ska köpa en systemkamera. Så sa min bror till mig att vi kunde dela på hans systemkamera, bara att vi har olika minneskort. Han tyckte det var onödigt att jag skulle lägga pengar på något som han ändå har. När vi var små kunde vi verkligen inte dela på någonting, men idag kan vi göra de iaf. 
Jag testade kameran för första gången, och jag kan säga att jag älskar den!!! Här kommer lite bilder och även dagens outfit.
 
 
Skjorta - Lindex
Jeans - Dr demin
 
Märkte att jag borde nog göra rent min spegel....
 

FÖRSTA RÄKNINGEN

Sådär! Min allra första räkning för företaget är nu inbetalad. Eller det är min allra första räkning. Det är faktiskt lite pinsamt, jag är liksom snart 19 år. Lite pinsamt är det. Men det har varit en bra dag idag, jag har köpt ett par nya skor som jag ska visa upp imorgon. Och även ett par toppar. Sånt händer när lönen kommer :)
Nu ska jag kolla lite film innan jag ska gå och lägga mig. Hoppas ni har haft en bra dag :)
 
 
15 år här.... Gud vad liten jag var.. Men dock saknar jag lite min stil som jag hade då :)

HÄDANEFTER

Dags för ett ytterligare jobbpass!
 
Hädanefter ska jag vara bra
Ska jag vara bra för dig
Hädanefter tänker jag efter
Jag ska vara bra för dig
Ska vara bra för dig
 
 
 
 

INTERNET

Förlåt för jag inte har skrivit något men mitt internet på min dator har typ pajjat. Men nu funkar det tydligen. Snart ska jag göra iordning mig inför jobbet idag. Är faktiskt ganska taggad eftersom jag inte har jobbat där på ungefär 2 veckor. Som alla kanske inte vet så jobbar jag på ICA. Vilket är väldigt bra och jag trivs väldigt mycket. 
 
Nu ska jag fixa iordning lite grejer och göra iordning mig för jobbet. Jobbar 16.00 - 23.15 idag :D
 
 
 
 
 Före och efter i Januari. Fattar fortfarnade inte varför jag klippte av håret...
 
 

FILM MYS

Så nu har jag äntligen hemma och har varvat ner. Så HEJ PÅ ER! 

Hoppas ni har haft en bra dag, jag har haft de. Det har inte varit så mycket att göra idag, så det har varit ganska lugnt. Sitter nu i mjukiskläder och ska bara ta det lugnt ikväll. Ska fixa lite snabbt med företaget och sen ska jag lägga mig och kolla på någon serie eller film. Har ni något bra tips kanske? 
 
 
 

Dagens låt

 

19 NOVEMBER 2013

Hej!
 
Jag skrev ett inlägg tidigare idag, men det har tydligen inte kommit fram. Men aja. Idag har det varit en rolig dag på praktiken, bara att jag har jätte ont i fötterna nu, även fast jag hade inlägg i mina skor. Men man ska verkligen inte jobba med converse, jag har vetat det i snart 2 år men jag gör det ändå. På lunchen kollade jag runt i stan och de hade fått in fina saker på BikBok så när lönen kommer ska jag ut och shoppa, och spara.... Om jag klara de ;)
Men det gör jag säkert.

Denna veckan är en riktig jobbvecka. Jag praktiserar fram till fredag och under helgen är det min jobbhelg så det är en "7dagars jobbvecka" är faktiskt lite taggad iaf. Hoppas ni har haft en fin dag och kommer få en fin kväll, kram :)
 
 
Saknar mitt gamla långa hår :(
 
 
 

FÖRSTA DAGEN

Hej!

Sådär, nu har har jag hunnit varva ner efter denna dagen. Dagen började katastrof. Det började med att bussen var inställd och tåget var försenat, så första dagen på praktiken började inte bra alls. När jag kom till praktiken så lärde jag känna de som jobbar där, och jag kommer verkligen att trivas här i 4 veckor. Så nöjd!

Hoppas att vi har haft en bättre morgon än jag ialla fall :


KÖPA EN SYSTEMKAMERA!

Jag har länge varit ute efter en systemkamera och jag kan ingenting om systemkameror. Jag kollade på en Canon EOS 1100D. Någon som har en sådan eller någon som vet någon annan bra nybörjarkamera och som inte är så dyr. 
 
 
 
 
 
 

SLAPP SÖNDAG

Hej alla! Så roligt att många har hittat in hit och jag hoppas att ni kommer att trivas! Idag är det en sådan dag som jag bara ska slappa, förberedda mig inför imorgon, fixa lite med företaget och bara kolla på One Tree Hill. Jag kollar alltid om säsongerna under hösten & vintern. Första gången som jag såg OTH så kände jag "Såhär vill jag också ha det under gymnasiet" men så blev det inte riktigt.
 
Så idag händer det inte så mycket, jag ska leta fram en outfit för imorgon då min första dag på praktiken är. Jag är lite nervös för första dagen men det är väl så det ska vara. Så det är en mysig/slapp dag idag.
Eftersom jag har ingen aning vad jag kan ha på mig, så har ni några tips på outfits när man ska stå i en skoaffär?
 
Här är två förslag, vad tycker ni? 
 
 
 
 
 


Vem är jag?

Vem är jag? Ja det är en väldigt bra fråga. Jag heter då Isabella och jag är 18 år och bor utanför Göteborg, jag går även sista året på handelsprogrammet. Jag är en person som är nästa alltid glad och älskar att få andra att bli glada, mår mina vänner bra så mår jag bra. Jag ääääääääääääälskar musik, jag har alltid musik när jag shoppar, kör bil, åker bil, går i till skolan, åker in till stan. Om jag glömmer mina hörlurar då känner jag mig väldigt handikappad. En gång hade jag glömt mina hörlurar och jag verkligen kände att jag måste ha ett par hörlurar och jag gick och köpte nya. Smart? Ja verkligen. 
 
Jag har väldigt mycket drömmar av vad jag vill göra, jag vill ut och resa, jobba mycket, plugga vidare, bosätta mig utomlands, skaffa en trygg och lycklig familj.. Ja jag vill typ göra allt på en och samma gång. Jag gillar att göra mycket och även uppleva saker. Jag har alltid fått en och samma fråga under hela mitt liv av människor. " Du är så mörk" " är du utländsk?" Ja jag är 75 % svensk och 25 % serb, därav mina mörka drag. Och mina mörka drag är jag mycket stolt över, jag är glad över att jag är svart/brunett, mörka ögon och ett härligt bra pigment. 
 
Ja vad kan man säga mer? Jo jag är född i Göteborg och jag är även Djurgårdare. Ja det låter väldigt konstigt, men det är sant, och det är jag stolt över. Fick mycket skit under mina tonår pga att jag var Djurgårdare, men jag brydde mig inte så mycket om de, folk får tycka vad de vill :)

Ja, då har ni väl fått en liten mer bild utan mig iaf!
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Praktik

Ingen ork till att blogga överhuvudtaget.. Men ska försöka ändå. Igår gjorde jag min sista skoldag för nu ska jag ut på praktik i 4 veckor. Och det ska bli roligt och ändå skönt att slippa skolan lite för att det har varit väldigt stressigt ända sen i började skolan. Att ta hand om ett företag nästa helt själv, plugga, träna, jobba, ha lite kul...
Och det har varit så stressigt så nu känner jag inte en klump i magen, eller lite för under praktiken ska jag ändå jobba med företaget och det kan bli mycket men jag tycker att det är kul, så det gör inte så mycket. Tänkte göra ett inlägg om vem jag är och hur jag är, ha en bra kväll och ta hand om varandra.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0