9 April 2014

Igår var jag i stan med min homie, Isabella. Vi åkte till affären där jag har köpt min balklänning för han skulle markera vart de skulle sys upp och sedan gick vi och åt på Jensens, det är lika mysigt och gott varje gång. Igår var det inget shopping humör för mig och det var ändå lite skönt för jag ska inte shoppa för mycket. Just nu har jag en resa som ska betalas denna månaden så jag får inte slösa för mycket.

Idag var jag bara i skolan en halvtimme och sen slutade jag, en väldigt onödig dag. Jag är bara så taggad för att ta studenten och slippa alla i denna hålan och flytta in till Göteborg. Och att man äntligen kan välja själva vilka man vill umgås med & att man inte ska behöva tänka på vad alla andra tycker. Jag ångrar mig att jag inte tog en skola i Göteborg. Vill vara 15 år igen och göra om mitt val, men jag får stå ut dessa 2 månader som är kvar!
 
 

MIN HELG

Ja då var det måndag igen. Suck! Jag har haft en otroligt rolig helg, i fredags tog jag bara de lugnt och hade ganska mycket panik att jag inte hade hittat någon balklänning men på lördagen så åkte jag, mamma & pappa in till stan för att hitta en klänning och jag köpte den klänningen som jag hade testat för ca 2 månader sen. Den är så fin, den passar perfekt för mina mörka drag. När jag gick ut därifrån var jag överlycklig att jag hade hittat något så jag & mina föräldrar var ute och fikade i stan. Det är något som vi nästan aldrig gör så det var mysigt. 

Sen var det bara att göra i ordning sig för en utgång med mina favorit tjejer. Först gick vi till en bar i Vasastan och drack lite sedan kom lite mer vänner dit och vi drog vidare till Trädgårn men när vi kom dit var det en rockkonsert.. Alla mina vänner ville gå därifrån men för mig vart de tvärtom, jag stod och hoppade & diggade till musiken och mina vänner kollade på mig som om jag var dum haha! Men jag är uppvuxen med sån musik och jag märkte de att det ännu bättre att höra de live. Men hårdrocken gick inte hem hos tjejerna så vi fick dra vidare till Valand och där var det som vanligt bra.
 
Ja igår mådde jag inte så bra haha.. Jag låg i sängen och bara tog de lugnt och hade lite ångest över att jag skulle plugga men det blev inget. Så igår var det en lugn bakis dag. 
 
Lite bilder från i Lördags: 
 
 
 
Haha gör alltid så charmiga poser!
 
 
 
Det bästa gänget, gamla barndomsvänner, nya vänner & mina allra bästa vänner <3

DAGENS OUTFIT

 
Eftersom bilderna är tagna med en iPhone så är inte kvaliteten så bra men jag har gjort ett litet collage som ni ser lite bättre på vad jag har på mig 
 
 
 
Kofta - BikBok  /  Skjorta - H&M   /  Kjol - Gina Tricot   / Skor - Johnny Bulls
 
 

FÖRSTA APRIL

Idag är det ju första April och jag kan tänka mig att alla har blivit lurade. Min pojkvän lurade mig och jag lurade honom såklart men han gick inte på de. Men idag har jag varit i skolan och nu är jag hemma & jag funderar på om jag ska åka och köpa min studentklänning så är det färdigt, har varken studentklänning eller baklänning. Måste verkligen fixa detta snart. Och sen måste jag plugga historia för där har jag en del uppgifter som ska vara inne denna veckan. Så denna veckan börjar bra :)


 
En bild från hjärtans dag då jag var ute och åt grekisk mat med Emma <3

RSS 2.0