OUTFIT - TROLLHÄTTAN

 
Blus - Lager 157
Jeans - Gina Tricot
Skor - Skopunkten
 

Jobb

Godmorgon eller God förmiddag. Jobbet ringde mig precis och jag ska jobba idag kl 16-23.15, en ganska go tid på den sista dagen för denna månader och jag behöver verkligen pengar nästa månad då lönen kommer. Så nu på morgonen har jag ringt lite samtal till min förra skola, känns så konstigt att säga så men ialla fall. Jag ringde dem för jag har sökt in till utbildningar i höst och skolan har inte skickat in mina betyg och det är lite surt. För jag kanske inte ens kommer med om de skickar in betygen så sent. Men jag får hoppas på det bästa! Nej nu måste jag börja i ordning mig för jobbet!
 
 

29 JUNI 2014

Förlåt för sen uppdatering men idag/igår jobbade jag och sedan åkte jag direkt till mormor & morfar och käkade. Men igår så drog jag hem till Sofia och vi lagade mat och på menyn stod det tacos. Våran favorit! Och sedan åkte vi fyrhjuling och kollade på Pretty Little Lairs och snackade hela kvällen. En riktig mysig kväll och vi planerade lite nu vad vi ska göra i sommar och det är så mycket vi ska göra. Lite bilder från igår!
 
Sofias otroligt söta kattungar
 
 
Kattungarna ville såklart vara med och laga mat.
 
 
Min älskade underbara vän (jag vet att du läser detta hihi)

1 vecka

Det var ca 1 vecka sedan som jag skrev här. Men denna veckan har jag varit ensam hemma och bara levt livet så bloggen har hamnat ganska mycket i kläm. Men denna veckan var den roligaste & lärorikaste veckan i mitt liv, än så länge. Jag och Sofia har hittat på en massa saker, vi har varit på IKEA och shoppat lite och i torsdags åkte vi till Trollhättan och shoppade upp upp nästan hela lönen haha. Det var en jättemysig stad och jag åker mer än gärna dit igen! Och shoppingen och människorna finns det inga ord för, alla var trevliga och hjälpsamma. Det var första gången i mitt liv att någon som jobbar på H&M var trevliga. 
 
Ska börja göra i ordning mig för ikväll är det Sofia som bjuder på middag!
 
 
Jag & min solstråle <3

BEFORE I DIE

 

 
 

MacBook Air - 13

Nu sitter jag äntligen med min efterlängtade dator. En fin MacBook Air ligger i min famn, jag känner mig äntligen hel när jag har en dator och jag har längtat efter att köpa en MacBook i ca 1 år, så nu är den äntligen min! Det är dock lite annorlunda för jag har alltid haft en PC men det är kul med lite nytt. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har bara tagit de lugnt och slappat. Imorgon är det midsommar och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Sofia kommer hem inatt från Turkiet, så som jag har saknat henne. Jag träffade henne sist på studenten, vilket är lite över 2 veckor sen. Vi kommer att ha så mycket att prata om haha. 
 
Tog en liten charmig bild med den nya datorn :)
 
 

Pizzahäng och solning

Idag när jag vaknade kände jag för att göra något vettigt, så jag började städs mitt rum och packa upp lite från resan som jag inte hunnit & orkat göra. Sedan kom pappa hem med pizza så vi satt ute och pratade lite om framtiden & jobb. Ett klassiskt samtalsämne som han ofta tar upp. Jag solade litegrann för att bättra på min Rhodos bränna, för "framsidan" är jag brunare på än på baksidan haha, så typiskt mig. Nu ligger jag i sängen och myser & äter lite frukt och verkligen längtar till att få hämta min dator imorgon, jag är lika spänd som en 5 åring på julafton. Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag & nu ska jag kolla på det nya avsnittet av Pretty Little Lairs , det är så spännande just nu! ♥
 
 
 

Lite shopping

Igår när jag var på Allum fick jag med mig 3 plagg från H&M, hann inte gå någon annanstans för de stängde nästan precis när jag kom dit. Eftersom jag har ingen kamera så får ta kort med min mobil, vilket gör att kvaliteten inte är bra. 
 
 
 

17 juni 2014

 
 
Denna dagen har varit bra, jag har gjort lite ändringar om högskolan och lagt till lite andra program och det känns riktigt och jag är mer än redo att bötja leva mitt liv och börja om på nytt och det behövs. Jag fick även reda på att min farbror har beställt en MacBook till mig för ett bättre pris än vad man får betala i en butik så på torsdag har jag äntligen min dator. Och jag har även bestämt mig för att de pengarna som blir över och när lönen kommer så ska jag köpa mig en systemkamera så jag kan ta lite fina bilder. Efter maten drog jag, mamma och pappa tills allum och jag fick hem lite fina kläder & jag har aldrig fyndat på rean innan men idag fick jag med mig lite plagg på rea. Nu blir det lite pretty little lairs innan jag ska lägga mig, godnatt!
 
 
En en go & glad student! Åh vad jag längtar tillbaka! 
 

Fri som en fågel

Då var man tillbaka åter igen. Men denna gången med vilja och ny styrka. Jag har äntligen tagit studenten och kom hem i söndags från stutentresan på Rhodos. Det var nog den roligaste och sjukaste veckan i mitt liv och jag vill bara göra om studenten och resa om & om igen! Nu när jag är färdig med skolan och jag kan bara fokusera på mig och vad jag vill göra med mitt liv. Tack vare denna resan fick jag ny energi och ser livet på helt annat sätt. Jag behövde verkligen denna resan, jag är redo att göra en stor vändning i mitt liv som jag har tänkt på länge och nu vill jag verkligen göra de och det känns sjukt bra när jag väl tänker på de. Jag har även fått tankar att börja plugga nu till hösten och de tankarna hade jag inte för några veckor sen. Jag är mer gladare än någonsin & jag är glad att jag kan lämna ett kapitlet i mitt liv som jag har velat avsluta hur länge som helst, de tryckte ner mig och jag var inte den glada Isabella. Jag var alltid tvungen att tänka på hur jag var och hur jag såg ut. Men nu skiter jag i vad människor tycker om mig och jag vill se ut & vara som jag vill. Det känns otroligt skönt och en stor lättnad. 
 
Nu kan jag äntligen välja själv vilka jag vill umgås med och vad jag vill göra, jag tänker inte lyssna mer på vad människor säger vad jag ska göra och inte göra. Mitt liv och det är jag som bestämmer över de. I skolan var man "tvungen" att umgås med folk för de fanns alltid där och man kunde inte undangå dom. Det känns skönt att inte behöva umgås med folk som man egentligen vill umgås med. Jag känner mig fri som en fågel och jag har hela livet framför mig och jag är lyckligare än någonsin!
 
 
 
 
Min allra bästa vän som har funnits vid min sidan i över 10 år 
 

RSS 2.0